Kebijakan Privasi

<h1> Kebijakan privasi kanggo tulizan. </h1>

<p> Ing tulizan., diakses saka https://tulizane.blogspot.com/, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening tulizan. lan carane nggunakake. </p>

<p> Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita. </p>

<h2> File Log </h2>

<p> tulizan. nderek prosedur standar nggunakake file log. File iki log pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedia Layanan Internet (ISP), tanggal lan wektu, ngrujuk / metu kaca, lan bisa uga nomer klik. Iki ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngurus situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan nglumpukake informasi demografi. </p>

<h2> Cookie lan Web Beacon </h2>

<p> Kaya situs web liyane, tulizan. nggunakake 'cookie'. Cookies iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu pilihan para pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur konten kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan / utawa informasi liyane. </p>

<h2> Google DoubleClick DART Cookie </h2>

<p> Google minangka salah sawijining vendor pihak katelu ing situs iki. Uga nggunakake cookie, sing dikenal minangka DART cookies, kanggo ngladeni iklan ing pengunjung situs adhedhasar kunjungan menyang www.website.com lan situs liyane ing internet. Nanging, pengunjung bisa milih nolak panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi Kebijakan Privasi jaringan Google lan konten Google ing URL ing ngisor iki - <a href="https://policies.google.com/technologies/ads"> https: / /policies.google.com/technologies/ads </a> </p>

<h2> Mitra Pariwara Kita </h2>

<p> Sawetara pariwara ing situs iki bisa nggunakake cookie lan beac web. Mitra iklan kita kapacak ing ngisor iki. Saben mitra iklan kita duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kabijakan ing data pangguna. Kanggo akses luwih gampang, kita nggandhengake menyang Kebijakan Privasi ing ngisor iki. </p>

<ul>
    <li>
        <p> Google </p>
        <p> <a href="https://policies.google.com/technologies/ads"> https://policies.google.com/technologies/ads </a> </p>
    </li>
</ul>

<h2> Kabijakan Privasi </h2>

<P> Sampeyan bisa uga takon karo dhaptar iki kanggo nggoleki kabijakan privasi kanggo saben iklan pariwara tulizan .. Kebijakan Privasi kita digawe kanthi bantuan <a href="https://www.privacypolicygenerator.org"> Gratis Generator Kebijakan Privasi </a> lan <a href="https://www.privacypolicyonline.com"> Generator Kebijakan Privasi Online </a>. </p>

<p> Server iklan pihak katelu utawa iklan nggunakake teknologi kayata cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing ditampilake ing tulizan., sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke nampa alamat IP kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa nggawe pribadi pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak. </p>

<p> Elingi tulizan. ora duwe akses utawa ngontrol cookie kasebut sing digunakake dening pariwara pihak katelu. </p>

<h2> Kabijakan Privasi Katelu katelu </h2>

<p> Kebijakan privasi tulizan. ora ditrapake kanggo pariwara utawa situs web liyane. Mangkono, kita menehi saran kanggo takon karo Polisi Privasi sing gegandhengan karo server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan pandhuane babagan cara milih pilihan tartamtu. Sampeyan bisa nemokake dhaptar lengkap Polisi Kebijakan lan tautan kasebut ing kene: Link Polisi Kebijakan. </p>

<p> Sampeyan bisa milih mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo ngerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web khusus, bisa ditemokake ing situs web pamilike browser. Apa sing Masak? </p>

<h2> Informasi Bocah </h2>

<p> Liyane prioritas yaiku nambah proteksi kanggo bocah-bocah nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan penjaga supaya melu, melu, lan / utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online. </p>

<p> tulizan. ora nglumpukake Informasi pribadi sing dingerteni saka bocah-bocah sing umur 13 taun. Yen sampeyan mikir manawa bocah sampeyan nyedhiyakake informasi kaya ing situs web iki, kita bakal ngajak sampeyan langsung hubungi lan kita bakal ngupayakake kanthi cepet supaya bisa ngilangi kabeh informasi saka cathetan kita. </p>

<h2> Sawijining Kebijakan Online Online </h2>

<p> Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo kegiatan online kita lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa ngumpulake ing tulizan .. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake ing offline utawa liwat saluran liyane tinimbang situs web iki. </p>

<h2> Persetujuan </h2>

<p> Kanthi nggunakake situs web, sampeyan duwe idin kanggo Kebijakan Privasi lan setuju Sarat lan Ketentuane. </p>